* Valper *

* Valp fra oss: les mer lenger ned på siden

Vi har valper

5 sort/røde hanner født 8.4 - leveringsklare i beg. av juni

A'dreams Black Ferrari

DKJV-13 Chi O'din Olympia

 • Høyde: 32 cm
 • Patella: 0/0 - Friske knær
 • Øyelyst: FRI oktober 2014
 • Korrekt saksebitt
 • CK og Res.CERT på utstilling
 • Høyde: 30 cm
 • Patella: 0/0 - Friske knær
 • Øyelyst: FRI 2015
 • Korrekt saksebitt
 • CK på utstilling
 • Dansk Junior Vinner 2013

Innavlsgrad 0 %

A'dreams Black Ferrari

Kaden Tikras Biciulis  
 
A'dreams Black Orianna  
 
DKJV-13 Chi O'din Olympia Chi O'din Hawaii NUCH J'adore Kaiser Conan Nero Noir
Jean Dark Jelly Bean
Pequenos Valientes Go Pretty Pink  
 

 

 

Vi legger mye av oss selv i vårt oppdrett, og ser den absolutte viktighet i godt gemytt, god helse og et bra eksteriør. Vårt avlsmål er å avle frem friske og sunde dvergpinschere, med et stabilt godt gemytt. I tillegg ønsker vi å avle frem hunder med et godt og tiltalende eksteriør. Alle hunder vi benytter i vår avl er friske og sunde, og alltid nøye utvalgt. Vi øyelyser og patella undersøker alltid våre avlshunder, og ser ellers til at de er gode representanter for rasen. Vi følger avlsanbefalingene til Norsk Kennel Klub og Norsk Pinscherklub og gjør aldri en kombinasjon vi ikke har særdeles stor tro på. Våre valper er alltid registrert i Norsk Kennel Klub, og de er helsesjekket, vaksinert, fått ormekurer m.m før levering.

Våre valper leveres tidligst ved 8 ukers alder, og vi tar i mot besøkende etter at valpene er fylt 4 uker. Våre valper har valpekassen plassert inne hos oss slik at de blir vandt med alle de dagligdagse tingene vi gjør. Vi har et lite oppdrett av dvergpinscher - for oss er det viktig med kvalitet fremfor kvantitet.

Vi ønsker at du som ønsker valp fra oss tar deg tid til å bli kjent med oss og våre hunder, samt er interessert i holde kontakten både før og etter at valpen er født og levert. Vi blir veldig glad om valpekjøpere er flinke med å oppdatere oss på hvordan det går med valpen videre i livet. Vi legger også vekt på at valpene skal komme til hjem hvor de blir godt aktivisert ettersom dette er en aktiv rase som liker å få brukt seg selv. Aktiviteter som passer dvergpinscheren er det meste, men jeg kan nevne blant annet agility, lydighet, freestyle og ellers flotte skogsturer med mer. Vi blir svært glad om våre valpekjøpere er utstillings og konkurranse interesserte, men for oss er det viktigst at våre valper får et godt og stabilt hjem hvor de blir elsket for nettopp den de er. Aktive eiere vil dog bli foretrukket. Vi ønsker at du/dere som er interessert av en valp fra oss, har satt dere inn i hva det vil i å anskaffe seg hund og at man ser frem i tid. Dvergpinscheren lever gjerne i 15 år, og det er derfor viktig at man ser for seg et langt og lykkelig liv sammen med sitt nye familiemedlem :)

Vi tinger sjelden bort valper før de er født. Vi anbefaler dog å være tidlig ute om du/dere ønsker en valp fra oss, og har spesielle preferanser. Ventetiden på tilgjengelige valper varierer. Våre valper koster 14 000,- , innimellom selger vi en valp rimeligere mot en avlsavtale, eller vi setter hunder ut med fôrvertsavtale.

Alle våre valper er oppkalt etter land/byer/steder, ettersom jeg har studert reiseliv i mange år, og er glad i å reise ble det et naturlig tema for oss. Vi synes det er artig med navn og synes alltid det er like morsomt å fundere på hva vi skal kalle våre småstjerner. Under kulldata kan man se hvilken navn våre tidligere valper har fått :)

 • Er du interessert av en kvikk og glad kompis og et aktivt hundeliv, er du velkommen til å ta kontakt med oss.

 

Chi O´dins A-kull - 3 uker