Puppies

Miniature Pinscher

 

Kennel Chi O'din

V-litter born 6.1.2019

 1 female for sale2 sorte tisper født 6.1.2019 - Vi har 1 tispe tilgjengelig for rett hjem.

 

Begge jentene er usedvanlig trivelige, trygge og sosiale. De er godt sosialiserte med andre hunder, barn og voksne og det som ellers tilfaller en aktiv families hverdag.Foreldre til valpene er

Acrobatix Fuel For Life x Chi O´din Queensland

Sosiale, meget kule og ikke minst veldig snille. Vi er opptatt av at hundene vi benytter i avl har gode egenskaper forå kunne være et godt familiemedlem i mange år frem i tid.

Både Queenie og Life er helsesjekket uten anmerkning og begge er utstilt på utstilling. Life med flere championtitler.

Begge lever som fullverdige medlemmer av hver sin familie. Liker å være der det skjer og elsker familien sin.

Er du interessert av ei lite flott frøken, ta kontakt med oss. Er du konkurranseinteressert er det et pluss, men ingen krav.

 

*****************W-litter born 26.1.2019

1 male available for sale1 rød hanne og 2 sort/tan - Vi har nå kun 1 hanne tilgjengelig fra dette kullet3 flotte prinser vokser og frodes i valpekassa med en usedvanlig omsorgsfull og god mamma. De har nå bikket 2 uker.Wilma er snill som dagen er lang. Elsker å ligge i fanget og bare nyte. Hennes utkårede er en ung og lovende hanne som vi har stor tro på skal utfylle Wilma på beste sett.

Vi har derfor stor tro på disse valpene og gleder oss til å se de vokse seg til.

 

Foreldrene er OMG V Nobel Line & Chi O'din Riga. Begge foreldre flotte individer som  vi har stor tro på vil kune gi valper som gagner rasen. Spesielt gemytt. De er begge helsesjekket uten anmerkning.Er du interessert av en liten prins som familiemedlem, send oss en mail :)© Copyright. All Rights Reserved.


CONTACT US

Oslo

Norway

0047 932 88 309