Nyheter

Miniature Pinscher

 

Kennel Chi O'din

News/Nyheter

 

 

2019


Juni
Nytt på valpesiden
Vi har paret Chi O'din Queensland med Pardon Me Girls V Nobel Line! En fantastisk kombinasjon vi har stor tro på. Nå krysser vi fingrene for fine Pardon og Queenie valper og er i ekstase over at vi både fikk låne Pardon og rakk å bruke ham før han reiser hjem igjen til Italia. Krysser fingre og tær. Tusen takk Ingrid og Glenn Are på Knl Nobel Line og til eier Pasquale for at vi har fått mulligheten til å bruke Pardon på Queenie. Se mer på valpesiden :)


April


Utstilling for Pia i Letohallen denne måneden

27.4.19 Letohallen, Dommer Eva Nilsson
Chi O'din Utopia jun EX1


28.4.19 Letohallen. Dommer Donne Lucas
Chi O'din Utopia jun EXC1 CK 4BT Res.Cert


Januar

 

6.1 kom vårt V-kull til verden. 2 sorte fine perler. Mamma Queenie er en suveren mamma og vi gleder oss veldig til å følge jentene etterhvert som de vokser seg til.

Vi har en tispe tilgjengelig til rett hjem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Desember

Vi er ganske sikre på at det er bebiser i Queenies mage og synes det er stor stas. Vi er midt i oppussing og jobber iherdig for å bli ferdige til jul.

Det er snart jul og vi har fra 1.desember hatt en liten presentasjon av våre kull. Et kull for hver dag, som en liten julekalender for våre følgere og de som har lyst å mimre litt. Ta turen til vår facebookside for en titt: https://www.facebook.com/kennelchiodin/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

November 2018

 

Chi O´din Riga "Wilma" ble øyelyst Fri og kneleddssjekket uten anmerkning hos Ropstad. Nå krysser vi fingrene for at det blir Wilmavalper ila 2019. 

 

Chi O´din Utopia "Pia" var på sitt første valpeshow på Letohallen. Finfin kritikk og med resultat Beste tispe valp.

 

Vi planlegger valper denne vinteren og paring er utført mellom Chi O´din Queensland og Acrobatix Fuel For Life. Dette blir begge hunders første kull. Vi forventer trivelige, sunde og eksteriørmessig rasetypiske valper av begge farger.

 

 

Oktober 2018

Ny hjemmeside er på plass. Den er på langt nær ferdig, men nå er vi oppe på nett igjen med oppdatert informasjon.

 

Chi O´din Queensland øyelyst og patellasjekket uten anmerkning.

 

© Copyright. All Rights Reserved.